Kvällens filmer

Filmer:
Tv3 - Störtkär 19.50

Amerikansk komedi från 2001. Amanda har inte någon vidare tur med män. Nyligen överraskade hon sin pojkvän i säng med en annan kvinna. Amanda flyttar då in med fyra festglada fotomodeller, och upptäcker snabbt sin attraktive granne, Jim, vars fönster hon har utsikt över från sitt rum. Hon funderar över om hon ska fråga ut honom, men är rädd för att bli dumpad för någon bättre. Jim hinner dock före, och hon tackar ja. En kväll när hon spionerar från sitt fönster ser hon Jim döda någon. Polisen kan inte göra något, och hon bestämmer sig för att ta saken i egna händer.

Tv3 - Man about town 21.30

Amerikansk dramakomedi från 2006. Jack Giamaros är den amerikanska drömmen förkroppsligad. Han är Hollywoods mest eftertraktade talangscout och tillhör som sådan filmbranschens grädda. Men på en och samma dag blir han av med sin dagbok, som är fullkomligt proppfull med topphemligt kändisskvaller, och upptäcker att hans fru varit otrogen. Det blir början på slutet för hans fulländade tillvaro.

Tv3 - Sideways 23.30

Amerikansk komedi från 2004. Miles, en misslyckad författare med alkoholproblem, bjuder med sin vän - skådespelaren Jack - på en resa en vecka innan Jacks bröllop. Resan urartar snabbt till en orgie i vin och kvinnor, och den översexuelle Jack blir kär i en lokal servitris. Bröllopet närmar sig, och med det vissheten om att de inte kommer att hinna tillbaka till Los Angeles i tid. om de kommer tillbaka alls.

Kanal 5 - Batman begins 21.30

Amerikansk actionthriller från 2005. Den ursprungliga berättelsen om legenden och nattens riddare, Batman. Efter föräldrarnas död reser miljardären Bruce Wayne jorden runt i jakten på metoder för att bekämpa ondskan. Han återvänder till Gotham City där han med hjälp av sin butler Alfred och forskaren Lucious Fox skapar sitt alter ego Batman och tar itu med de onda krafter som hotar staden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0